Preveze İlkokulu
Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi 1072/2 Sokak No1 Gaziosmanpaşa / İSTANBUL

VİZYON

Vatanını ve milletini seven Hak ve ödevini bilen Her koşulda sorumluluklarının farkında olan Bilgi çağının gereklerini bilen Demokratik ve laik Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı Bilimsel değerleri rehber edinen Yaratıcı, becerikli, rekabetçi ve iş bilen Çevreye ve topluma karşı duyarlı ve uyumlu Dürüst, kişilikli ve onurlu Çağdaş kültür değerlerini benimseyen ve çağa ayak uydurabilen Saygın bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Okulumuz, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, vatandaşlık bilincini geliştiren, öğrencilerini hayata ve üniversiteye en iyi şekilde hazırlayan, gelecekteki gelişmiş Türkiye’nin temelini atacak nesilleri; bilgili, sağduyulu, ahlaklı ve kişilikli bireyler olarak yetiştiren, sorunlarıyla başa çıkabilecek, topluma yararlı ve yeteneklerinin farkında bir nesil oluşturan, sorumluluk sahibi, başarıya inanan ve sosyal yönleri gelişmiş öğrencileri yetiştirmeyi hedefleyen bir kurumdur.

BAŞARILAR

Güreşte Türkiye Birinciliği, Üçüncülüğü, Mendil Kapmaca iki yıl üst üste İlçe Birinciliği, Bilgi Kültür Yarışması İlçe İkinciliği, Birinciliği ve çeşitli yarışmalarda önemli başarılar

İkili Öğretim

08.00 - 12.50 13.10 - 18.00

Okul Servisleri Bulunmaktadır.

Şehir Merkezi

Karete ve Tekwando kulüpleri vardır.